Quizmasters John & Sander Kerstens
Quizmasters John & Sander Kerstens

De Grote John & Sander Quiz

Algemeen

OSSENDRECHT - Op Goede Vrijdag (29 maart) zal de kantine van ODIO ’s avonds weer bezet worden door Quizfanaten die veel over voetbal (denken te) weten. Vader en zoon John & Sander Kerstens hebben voor de vierde maal in successie weer een quiz in elkaar gedraaid op het gebied van voetbal.

In de breedste zin van het woord zullen er vragen afgevuurd gaan worden over het amateurvoetbal, profvoetbal, zowel het Nederlandse als buitenlandse competities, maar ook zullen de deelnemers goed in jaartallen moeten zijn. Of wat te denken van EK’s en WK’s, ook die komen aan bod. En om van al dat voetbalgeweld een klein beetje los te komen is er ook nog een rondje ‘Vreemd Gaan’. Dat lijkt spannender dan het is, maar John en Sander willen ook weten wat de deelnemers over andere sporten dan alleen voetbal weten.

De Quizmasters zijn er klaar voor. Er hebben zich al mooie Teams gemeld om deel te nemen, want buiten een aantal ODIO-viertallen zijn er ook al inschrijvingen van titelverdediger HSC’28 en de Green Black Army uit Woensdrecht. Wellicht dat er nog verenigingen in de buurt zijn die een team van vier personen af durven te vaardigen om ook hun kennis te etaleren.

Meld je dan snel aan want we zitten bijna vol. Aanmelden kan per mail: johnensanderquiz@ziggo.nl of Whats-app/telefoon: 06-27336004. Teams bestaan uit maximaal 4 personen en het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team.

En dat er mooie prijzen te verdienen zijn, dat is een garantie. De winnaars gaan in ieder geval weer naar een interland van het Nederlands elftal in de Nations League. ING is een sponsor die graag participeert in De Grote John & Sander Quiz!!