Verkeersinformatie Woensdrecht
Verkeersinformatie Woensdrecht

Verkeersinformatie voor bewoners

Algemeen

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Op zondag 28 april organiseren wij de 2e editie van de Fokker Slag om Woensdrecht. Voor deze wedstrijd is er een parcours uitgetekend van 23,8 km, dit zodat de renners regelmatig langskomen maar er ook voldoende tijd tussen de passages zit om het verkeer terug op gang te laten komen en door te laten. 

We verzoeken u om uw auto niet op het parcours te parkeren tussen 08.00 en 19.00 uur, ook niet in parkeervakken op de rijbaan. Uiteraard kan dit wel op parkeervakken volledig naast de rijbaan. 

Uiteraard proberen we overlast voor u tot een minimum te beperken. Voor uw veiligheid en die van de renners vragen wij u de aanwijzingen van de verkeersregelaars goed op te volgen. Mocht u naar huis willen of uw huis willen verlaten, doe dat in de rijrichting van de renners. De renners rijden in de richting van de pijlen zoals hierboven aangegeven. Na het passeren van de Rode vlag is het tijdelijk niet mogelijk om het parcours op te gaan, zodra de Groene vlag is gepasseerd kunt u weer veilig met de rijrichting mee het parcours betreden. De verkeersregelaars zullen u doorgang verlenen als het veilig is. We gaan er een mooi evenement van maken! Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen: 06-51171943 / 06-55592992.

Verkeersmaatregelen Woensdrecht

- Op het gehele parcours is een parkeerverbod van kracht, dit is ook van toepassing op eventuele parkeervakken op de rijbaan. Parkeervakken die volledig naast de weg liggen mogen uiteraard gewoon gebruikt worden.

- Er is op het parcours een eenrichtingsverkeer regeling van kracht die middels borden is aangegeven. Er zijn slecht 3 uitzonderingen op deze regeling, dit betreft de Reimerswaalweg (N289), Dorpsstraat/Nieuweweg (Woensdrecht), Oude Dijk (Ossendrecht). Het is belangrijk om hier de instructies van de verkeersregelaars goed op te volgen.

Toelichting: Bewoners van Woensdrecht kunnen het dorp uitrijden via de Rode pijlen, dit betreft de volgende locaties: - Rijzendeweg/Bossestraat, -Fortuinstraat/Nederheide, Dorpsstraat/Nieuweweg

Let op: Het zal 30 april tussen de genoemde tijden niet mogelijk zijn het dorp uit te rijden via de Langeweg vanwege de eenrichtingsverkeer situatie.

Inrijden van Woensdrecht kan via alle wegen zolang dit met de rijrichting van de renners geschiedt, deze is op bovenstaande tekening aangegeven met de Blauw/Groene pijlen.

Wij danken u allen voor uw medewerking!
Organisatie de Fokker Slag om Woensdrecht

Afbeelding
Fokker Slag om Woensdrecht