De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant

krantenstapel

Minerve Pers is uitgever van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant, een veelgelezen gratis huis-aan-huiskrant met aantrekkelijke advertentiemogelijkheden.

De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant verschijnt wekelijks op woensdag in een oplage van 16.750 en bereikt ruim 36.000 inwoners in de plaatsen Halsteren, Lepelstraat en in Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht. Deze krant is hier niet meer weg te denken en vele lezers zien er steeds reikhalzend naar uit.

De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant wil gaan over plaatselijke gebeurtenissen en vooral over mensen, in vaktermen heet dat ‘human interest’. Het gaat om personen die een binding hebben met het verspreidingsgebied van de krant. We schenken onder meer veel aandacht aan sport, verenigingsnieuws en het plaatselijke sociaal-culturele leven.

Vijf keer per jaar verschijnt De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant in een zogeheten Mega-editie. Deze extra dikke uitgave wordt dan verspreid in de Gemeente Woensdrecht en de Gemeente Bergen op Zoom (oplage 40.000).