Koningsdag Halsteren 2023
Koningsdag Halsteren 2023

Koningsdag in Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Stap in de feestelijke wereld van Koningsdag in Halsteren, waar jong en oud samenkomt voor een dag vol plezier en gezelligheid! Op zaterdag 27 april zal Landgoed de Beek aan De Beeklaan weer bruisen van activiteiten en festiviteiten die speciaal zijn georganiseerd door de Oranjevereniging om deze nationale feestdag te vieren.

Vanaf 6:00 uur is het mogelijk om je Vrijmarktplekje op te bouwen en om 8:00 uur zal de Vrijmarkt van start gaan. Aanmelden voor de Vrijmarkt is niet nodig. Let wel op, je kunt niet met je auto in- en uitladen op het landgoed zelf, dus neem een kruiwagen of bolderkar mee als je veel spullen bij hebt. Uitladen kan vanaf De Beeklaan. (Zie het Vrijmarktreglement op o.a. facebook van de Oranjevereniging Halsteren).

Verenigingen en goede doelen kunnen zich vooraf aanmelden bij de Oranjevereniging Halsteren om zichzelf te komen promoten en mogelijk een kraam toegewezen te krijgen.

De feeststemming wordt verder verhoogd met een grote feesttent, gezellige muziek en dweilbands die de sfeer compleet maken. Gedurende de hele dag zijn er op het Landgoed lekkere drankjes, hapjes en ijsjes verkrijgbaar.

Voor de jonge feestvierders is er ook genoeg te beleven! Om 10:00 uur kunnen kinderen zich aanmelden voor de Versierde Fietstocht, die om 10:30 uur zal vertrekken onder begeleiding van Harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid. Een traktatie en een prijsje wachten op alle deelnemers.

Om 11:00 uur zal de Spellenmiddag van start gaan op Landgoed de Beek met spellen en luchtkussens, waar deelname gratis is. De begeleiding hiervan wordt verzorgd door het Kindervakantiespel en de Scouting.

Ook zal er een traditionele Open Dag plaatsvinden bij het Heemhuis, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

De Oranjevereniging Halsteren streeft ernaar om er zoals altijd een feest voor heel Halsteren van te maken, voor zowel jong als oud. Kom dus gezellig langs en vier Koningsdag met ons mee op Landgoed de Beek!