Afbeelding

In 1993 is het bedrijf Minerve Pers opgericht in Halsteren. Uitgeverij Minerve Pers verzorgt alle denkbare soorten drukwerk en verleent uiteenlopende journalistieke diensten. Tekst en fotografie zijn bij Minerve Pers in vertrouwde handen.

De ‘corebusiness’ van het bedrijf is uitgeven van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant. Deze wekelijks graag gelezen huis-aan-huiskrant verschijnt in Halsteren, Lepelstraat en de Kladde en in de gehele gemeente Woensdrecht (Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht).

Vanaf 1 januari 2023 is Minerve Pers uitgever van De Krant regio Wouw. Deze Krant wordt maandelijks op circa 20.000 adressen huis-aan-huis verspreid in het gebied Essen (België) tot en met Welberg. Daar waar andere aanbieders hun uiterste best doen om het 'laatste nieuws' te verslaan, informeert De Krant regio Wouw haar lezers voornamelijk over maatschappelijke en sociale onderwerpen. Ook aan bedrijven, verenigingen en organisaties biedt De Krant ruimte voor berichtgevingen.

Minerve Pers is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).
Ook op sportgebied is Minerve Pers actief.