Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Bogers Transport & Logistics in de jaren '50 van de vorige eeuw.
Bogers Transport & Logistics in de jaren '50 van de vorige eeuw.

Putse rust en opslagruimte bij Bogers Transport & Logistics

PUTTE – De Brabantse Wal staat bekend om twee dingen: rust en ruimte. Niet alleen toeristen, maar ook ondernemers weten die zaken op waarde te schatten. Bogers Transport & Logistics in Putte heeft ruimte beschikbaar voor ondernemers die er behoefte aan hebben. Logistiek is nergens logischer dan in Putte.

De historie van Bogers Transport & Logistics gaat terug naar 1926. Toen kocht Woensdrechtenaar Cees Bogers een windkorenmolen in wat nu de Breestraat is. Zijn molenaarsbedrijf groeit snel en het duurt niet lang voor Bogers zijn eerste vrachtwagen koopt en een pakhuis bouwt. In de jaren '60, ook de zonen van Bogers werken dan al in het bedrijf, wordt de firma Bogers steeds meer een transportbedrijf, dat ook talent heeft voor opslag en overslag van goederen. In 1996 verlaat het bedrijf, met een beetje weemoed, de Breestraat om aan de slag te gaan aan wat nu de Bosweg is. Ruim 90 jaar na die bescheiden start groeide het bedrijf uit tot een serieuze onderneming in de logistieke sector, die ervoor waakt niet té groot te worden. "Doordat we een relatief kleine speler zijn in onze branche kunnen we altijd flexibel zijn en blijven de lijnen kort. Juist dat biedt voordelen, voor onze klanten en voor ons", zegt ondernemer Willy Bogers. "Klein" is trouwens maar een relatief begrip, Bogers Transport & Logistics beschikt niet alleen over zo'n 12.500m² logistieke bedrijfsruimte, maar is ook gespecialiseerd in 'just in time' leveranties. Met vijf vrachtwagencombinaties, voorzien van moderne track en tracefaciliteiten bevoorraadt zij klanten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Naast het transporteren van goederen is warehousing een belangrijke taak van het bedrijf. Warehousing betekent niet anders dan 'opslag'. Voor grote ondernemingen met een grote ruimtebehoefte biedt Bogers Transport & Logistics de oplossing, desnoods al morgen. "Per direct hebben we 1100 vierkante meter opslagruimte beschikbaar", zegt Willy Bogers, "en op 1 april komen er nog twee ruimtes vrij, eentje van 2500 vierkante meter, en een ruimte van 625 vierkante meter." De opslagruimtes zijn volledig geïsoleerd, voorzien van heaters, een grote overhead deur en state-of-the-art inbraak- en brandbeveiliging. "Bovendien", zegt Bogers, "worden de ruimtes van 2500 en 1100 vierkante meters nog voorzien van laaddocks."

De ondernemer die de ruimte nodig heeft vindt in Putte, bij Bogers Transport & Logistics, de ideale opslagruimte, ook omdat Bogers Transport & Logistics de logistieke diensten voor haar rekening kan nemen. "Laden, lossen, orderpicken, wij hebben er ervaring mee en helpen er met plezier bij", zegt Bogers, "bij ons is alles bespreekbaar, en we doen er alles aan om de prijs interessant te houden. Onze opslagruimtes zijn bovendien centraal gelegen en perfect bereikbaar."

Die perfecte bereikbaarheid van Bogers Transport & Logistics kwam tot stand door echte Putse nuchterheid. Op 9 mei 2017 werd de nieuwe ontsluitingsweg in Putte officieel in gebruik genomen. Toen de weg – waarover al decennialang werd gesproken – officieel in gebruik werd genomen, stond Willy Bogers zij aan zij met wethouder Hans de Waal. Niet voor niks, want Bogers Transport & Logistics investeerde in die weg zodat de gemeente het project tot realiteit kon maken. "Door deze weg zijn we ontzettend makkelijk bereikbaar en is de overlast voor de omgeving flink verminderd. Een echte win-winsituatie", vindt Bogers, "wij zijn een nuchter en efficiënt bedrijf, maar ook een echt Puts familiebedrijf. Als echte Puttenaren willen we natuurlijk iets bijdragen aan ons dorp en daarom zijn we trots op deze weg. We hopen snel nieuwe klanten te kunnen verwelkomen in ons mooie dorp. De rust en ruimte zijn hier echte moeite waard!"

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bogers Transport & Logistics op telefoonnummer (0164) 602405 of via e-mail op info@bogerstransport.nl.

Meer berichten