Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Sjaak Rens is de winnaar van het tiende honderdentoernooi.
Sjaak Rens is de winnaar van het tiende honderdentoernooi.

Sjaak Rens wint tiende honderdentoernooi

HALSTEREN - Het 'Halsterse Krant - PLUS honderdentoernooi' bij café-Zaal De Roos is gewonnen door 'veteraan' Sjaak Rens. De finale van het jubileumbiljarttoernooi - de tiende editie - ging tussen 'youngster' Jannes Deurloo en Sjaak Rens.

Na een gelijkopgaande strijd won Rens pas in de barrage. Sjaak Rens, al jaren een vaste deelnemer', was dus nu de beste van de 110 biljarters. Klapstuk van de finale-avond was de demonstratie van kunststoter Sander Jonen. Meervoudig Nederlands, Europees en Wereldkampioen Jonen was op uitnodiging van De Halsterse Krant naar De Roos gekomen. Sander Jonen maakte zijn reputatie meer dan waar en liet een volle zaal in verbazing achter. De 'fietsloterij' werd gewonnen door Peter de Jong. De prachtige fiets was gesponsord door De Kock Tweewielers. Het toernooi werd gezellig afgesloten met zanger Corné van Meer.

Na tien jaar nam Ton Tielemans afscheid als organisatie-voorzitter. Het toernooi gaat de komende jaren gewoon door met een tiental enthousiaste vrijwilligers die al jaren bij het honderdentoernooi betrokken zijn.

Meer berichten