Afbeelding

29e Wandelvierdaagse Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Het is weer bijna zover: de Wandelvierdaagse van Halsteren gaat dinsdag 4 september weer van start. Vier dagen lopen langs mooie routes door Halsteren en een stuk Lepelstraat.

U kunt zich natuurlijk vooraf inschrijven op de volgende locaties:

- Tijdens openingsuren in de maand augustus bij Boekhandel Vermeulen in de Dorpsstraat.

- Maandag 27 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in Halsteren in de Kannebuis en café de Roos, in Lepelstraat in gemeenschapshuis St. Antonius.

- Dinsdag 28 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur op basisschool de Toermalijn.

- Donderdag 30 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Kannebuis, café de Roos en basisschool de Toermalijn.

Een inschrijfkaart kost op deze momenten €4,-. Wilt u nog wachten tot dinsdag de 4e september, dan kunt u vanaf 17.30 uur in de Kannebuis nog uw startkaart halen, dan zijn de kosten €5,-. Daarvoor krijgt u onderweg een lekkere traktatie en natuurlijk vrijdag de medaille van de wandelbond. We starten op alle dagen om 18.30 uur met de 10 km. Daarna zal de 5 km vertrekken om 18.45 uur. We hopen weer op goed wandelweer en veel enthousiaste deelnemers! We zijn op zoek naar vrijwilligers/bestuursleden. Het plaatsen van borden en spandoeken, routes controleren en verkeersregelaars plaatsen, sponsoren langsgaan, er zijn veel zaken die geregeld moeten worden voor dit evenement en daar zoeken we dus enthousiaste mensen voor! Kom gerust eens langs tijdens de vierdaagse om hierover meer te vragen of je aan te melden. Via de site of facebook kunt u ook altijd contact opnemen.

Volg ons op Facebook of check de site voor de laatste informatie!
www.wandelvierdaagse-halsteren.nl

Afbeelding
Afbeelding