Afbeelding

Hulde voor voetballers en topscorers van het Jaar

Algemeen

ODIO trots op kunstgreep

OSSENDRECHT – ODIO zit gebeiteld. Niet langer vormen de velden een obstakel om het gehele jaar te kunnen voetballen. Sportpark De Heiloop had qua locatie de mooiste ligging van alle voetbalterreinen in de Gemeente Woensdrecht. Echter had de tegen de Brabantse Wal geplakte accommodatie ook de meest twijfelachtige eer als het op de gesteldheid der velden aankwam. Met name in de wintermaanden vormden de velden een crime om op te spelen. Voltooid verleden tijd. Na een ruilverkaveling met de gemeente is het twee oude velden armer en twee fonkelnieuwe kunstgrasvelden rijker! Zaterdag 25 augustus aanstaande zal wethouder Hans de Waal op ludieke wijze de openingshandelingen voor zijn rekening nemen!

Met het traditionele Zuidwesthoektoernooi opent gastheer ODIO haar seizoen op de nieuwe ondergrond. De onderlinge Woensdrechtse twisten vormen sinds enkele jaren de opmaat naar het bekervoetbal en vervolgens de competitieopening. Op donderdag 23 augustus staan de volgende wedstrijden op het programma: ODIO-WVV'67 (19.00 u), Vivoo-Grenswachters (19.00 u), Grenswachters-METO (20.00 u), WVV'67-Vivoo (20.00 u), METO-ODIO (21.00 u). Op zaterdag 25 augustus opent men de finaledag met ODIO-Vivoo (17.00 u) en METO-WVV'67 (17.00 u) gevolgd door de openingshandeling om 18.00 uur door wethouder Hans de Waal. De wedstrijden WVV'67-Grenswachters (18.15 u), Vivoo-METO (18.15 u) en Grenswachters-ODIO (19.15 u) maken vervolgens uit wie zich andermaal Woensdrechts beste mag weten!.

Schoenen

Aansluitend op de uitreiking van de eerste collectieve prijs van het jaar blikt men nog eenmaal terug op het voorbije seizoen. Op grond van hun doeltreffende acties zullen Coen Michielsen (Odio, brons), Gino Boer (Grenswachters, zilver) en Gijs Verresen (METO, goud) als topscorers worden gehuldigd. Verder antwoord op de vraag wie zich de nieuwe Voetballer van het Jaar mag noemen? Bij de bookmakers doen diverse namen de ronde. Bij Vivoo speelden Jordy van Gastel en Bouke de Waal zich in de kijker. Bij WVV'67 mogen onder meer Matt Luijkx, Hessel van Aalzum en Ricardo Jaspers op een goed jaar terugkijken. Emiel Vogelaar, Gijs Verresen, Levi Deelen, Martijn de Nijs vielen in Hoogerheide op. Bij ODIO spreekt men over de gebroeders Melsen, Coen Michielsen, Jeremai Martina of gaat de gouden schoen andermaal naar Grenswachters in de personen van aanvoerder Mark Leenaerts, Thom van Dongen of Gijs van Landeghem? Rond de klok van 21.30 uur weet men meer…

Foto: Wie volgen Quirijn Schevenhoven (WVV'67) en Rick Luijkx (Vivoo) op?