Zonnebloem Halsteren
Zonnebloem Halsteren Foto: Bep Tielemans

De Zonnebloem Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - De Zonnebloem is er voor volwassen mensen met een lichamelijke beperking en dreigen te vereenzamen. Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je wel eropuit of gezelligheid met een vrijwilliger uit jouw buurt?

Een boswandeling maken, samen genieten van een lunch, een potje bingo, of een bezoek aan een tuincentrum. Bij de Zonnebloem wordt naast huisbezoek door een vrijwilliger van alles georganiseerd. In Halsteren zijn er vrijwilligers actief, die samen met de deelnemers kijken naar de mogelijkheden.
Wil je de activiteiten van de Zonnebloem mede mogelijk maken? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren. Ook nu in het corona tijdperk, nemen onze vrijwilligers bijvoorbeeld regelmatig telefonisch contact op met inwoners om zo te proberen het gevoel van eenzaamheid weg te nemen.
Maakt u zich zorgen om iemand, of bent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Dan vernemen wij dat graag. Voor contact gegevens zie: https://www.zonnebloem.nl/halsteren
Ook een geldbijdrage is gewenst om de diverse activiteiten te kunnen blijven doen. Dat kan door een donatie of door loten te kopen. https://www.zonnebloem.nl/loterij

Afbeelding