Afbeelding

Broccolirijst met vis op het menu

Algemeen

Benodigdheden

1 kilo Broccoli, 4 kabeljauwfilets, 2 theelepels cajunkruiden, 400 gram
doperwten (diepvries), 2 uien, 1 teentje knoflook, bloem, olijfolie,
zout en peper.

Bereiding

Rasp of maal de broccoli fijn. Dit kun je bijvoorbeeld met een handrasp doen of in een keukenmachine. Snijd de uien en knoflook in stukjes en bak deze 3 minuten aan in een scheutje olijfolie. Voeg daarna de rauwe
broccoli, doperwten en de cajunkruiden toe. Bak dit 5 tot 8 minuten. Breng het geheel verder op smaak met zout en peper. Haal de visfilets door de bloem. Doe een scheutje olie in een pan en bak de visfilets 4 tot 5 minuten per kant. Serveer de broccolirijst met de vis.

Eet smakelijk,

Diana Rens