Diana Rens
Diana Rens

Bloemkool even anders uit de oven

Algemeen

Benodigdheden

1 bloemkool, zout en peper, 1 eetlepel olie, 10 gram verse peterselie
fijngesneden, 100 gram feta, sap van 1 citroen.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bloemkool in roosjes en plaats deze in een grote kom, bestrooi met wat peper en zout en
besprenkel met de olie en roer alles even goed door elkaar.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier over de roosjes en zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de oven. Doe de bloemkool roosjes weer in de kom en vermeng de verse peterselie, de feta en het citroensap er over en meng alles goed door elkaar. Leg de bloemkoolroosjes weer terug op de bakplaat en rooster ze nog 15 minuten.
Heerlijk met gebakken aardappels en witvis.

Eet smakelijk

Diana Rens