De leden van TTC de Liefhebbers zijn dit voorjaar in het nieuw gestoken. Na acht seizoenen in het paarswit te hebben rondgereden is door de kledingcommissie gekozen voor zwart met geelgroen. De drie afdelingen hebben zich bij de Pompejus toren verzameld om een groepsfoto te maken. Met deze kleding kunnen de leden van TTC de Liefhebbers weer een aantal jaren vooruit.
De leden van TTC de Liefhebbers zijn dit voorjaar in het nieuw gestoken. Na acht seizoenen in het paarswit te hebben rondgereden is door de kledingcommissie gekozen voor zwart met geelgroen. De drie afdelingen hebben zich bij de Pompejus toren verzameld om een groepsfoto te maken. Met deze kleding kunnen de leden van TTC de Liefhebbers weer een aantal jaren vooruit. Foto: Jannie Mallee

De Liefhebbers fietsen naar Yerseke en Wouwse Plantage

Algemeen

HALSTEREN - De leden van TTC de Liefhebbers rijden op zondag 30 juli 2023 weer hun wekelijkse fietsritjes. De trimmers fietsen de Yerseke-route en houden hun koffiestop bij het Veerhuis in Yerseke. 

Zowel de A-trimmers als de B-trimmers rijden deze route, waarbij de A-trimmers ongeveer 80 kilometer afleggen en de B-trimmers circa 65 kilometer. De trimmers rijden op racefietsen. De A-trimmers houden een gemiddelde aan van circa 27 à 28 kilometer per uur en de B-trimmers van circa 23 à 24 kilometer per uur.

De recreanten rijden deze zondag de Ste. Marie route en doen onder meer Wouwse Plantage, Huijbergen en Hoogerheide aan. De recreanten rijden op gewone fietsen alhoewel het merendeel op elektrische fietsen rijdt die ook steeds luxer worden. Zij trappen 40 kilometer onder hun wielen weg en houden hun koffiestop bij het bekende Trapke op, gelegen tussen Wouwse Plantage en Huijbergen. Hun gemiddelde snelheid is ongeveer 17 kilometer per uur.

Zo rond de klok van 12.30 uur hopen de drie afdelingen weer thuis te zijn.

Meefietsen

Bij alle drie de afdelingen kunnen potentiële leden nog aansluiten. Men mag drie keer op proef meefietsen om te kijken of men het leuk vindt. Meer info bij Richard Kuijlen, 0164-683915, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com.