TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers

TTC de Liefhebbers naar Nispen

Algemeen

HALSTEREN - Zondag 21 mei gaan de liefhebbers weer hun wekelijks ritje rijden. De recreanten fietsen de Molenbeekroute, een rit over 45 kilometer. 

Het belooft een prachtige tocht te worden via Wouw en het buitengebied van Roosendaal naar Nispen, waar bij Café Tivoli een koffiestop wordt gehouden. Langs de Molenbeek is het in deze tijd prachtig en het krioelt van het jonge leven Na de koffie gaan ze via Wouwse Plantage terug naar Halsteren.

De A- en B-trimmers rijden een rondje Tholen en trappen respectievelijk 80 en 65 kilometer onder hun wieltjes weg. Hun koffiestop wordt gehouden bij de Brasserie de Zeester in Scherpenisse. Omstreeks 12.30 uur zijn de fietsers weer thuis.

Bij de drie afdelingen van de vereniging kunnen zich nog leden aanmelden. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com, telefoon 0164-683915. Men kan ook voor vertrek langs het startpunt van de ritten op het dorpsplein aan de Vogelenzang komen. Eén van de daar aanwezige bestuursleden kan nadere informatie geven. Vertrek altijd om 9.00 uur. Ook op website www.ttcdeliefhebbers is veel informatie aanwezig.