TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers

TTC de Liefhebbers naar Wouwse Plantage

Algemeen

HALSTEREN - Zondag 14 mei staat alweer de tiende rit van dit seizoen op het programma. De recreanten, die op een gewone dan wel een fiets met ondersteuning rijden, rijden de plantage route over een afstand van 35 kilometer en houden een koffiestop bij het Trapke Op nabij Wouwse Plantage. 

De trimmers, die op racefietsen rijden, leggen een afstand van 50 kilometer af en dat zonder koffiestop. Deze afstanden zijn iets korter dan de afstanden die de laatste weken werden gereden, dit is in verband met Moederdag, zodat iedereen weer bijtijds thuis is.

Voor inlichtingen over TTC de Liefhebbers kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, telefoon 0164-683915, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com of kom elke zondag iets voor 9.00 uur naar het dorpsplein aan de Dorpsstraat te Halsteren. Zonder enige verplichting mag men drie keer meefietsen om te bezien of het bevalt. Als lid bent u vrij om mee te fietsen, het is dus zeker geen verplichting om elke week mee te fietsen. Leuze van de vereniging: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd en het is goed voor de gezondheid’. Meer informatie kan ook gevonden worden op de website: www.ttcdeliefhebbers.nl

TTC de Liefhebbers in nieuwe outfit.