TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers

Sportief met TTC de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - REGIO - Op zondag 11 juni wordt alweer de veertiende tocht van dit seizoen afgelegd door de leden van TTC de Liefhebbers. In totaal zijn tweeëndertig ritten gepland, dus het seizoen zit er alweer voor de helft op. 

De trimmers A en ook de trimmers B rijden de Zijpe route en drinken hun bakje koffie bij ’t Veerhuis in St. Philipsland. Ze leggen – op hun koersfiets - respectievelijk 80 en 65 kilometer af.

In goede conditie

De recreanten rijden de Gastelse route en leggen 45 kilometer af. De recreanten rijden op gewone fietsen, al dan niet met ondersteuning. De recreanten worden zo zachtjes aan wat ouder en dat impliceert dat ongeveer 90% op een fiets met ondersteuning rijdt. Maar door het lekker in beweging blijven en zo samen fietsen blijven ze in ieder geval jong van geest en in goede conditie.

Mochten de lezers van De Halsterse krant zin hebben om mee te fietsen dan is men bij alle drie de afdelingen van harte welkom. 

Nadere informatie

Secretaris Richard Kuijlen – telefoon 0164-683915 of e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com – geeft u nadere toelichtingen. 

U kan ook voor vertrek – altijd om 9.00 uur – vanaf het Dorpsplein aan de Dorpsstraat langs komen en één van de daar aanwezige bestuursleden geeft ook nadere informatie .