Nick Werné van Theatergroep DoeDeMee.
Nick Werné van Theatergroep DoeDeMee. Foto: Dennis van Loenhout

“Het is wel ontzettend leuk”

Algemeen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Lepelstrater Krelis Blom kreeg tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Bergen op Zoom een Pluim. Burgemeester Petter complimenteerde Blom met zijn inzet voor de scouting, de Oranjevereniging en de jaarlijkse Dodenherdenking.

Blom toont zich erg verrast: “Dit is heel leuk, maar vooral heel eervol, ik vind dat het leven een gift is, die ook de nodige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom vind ik het belangrijk om iets extra’s te doen voor een ander. En ik ben echt niet de enige die dat doet, op de achtergrond en in de luwte zijn er heel veel mensen die al die mooie dingen mogelijk maken.”

Van nog vier andere burgers nam ook Nick Werné een Pluim in ontvangst, voor de theatergroep “DoeDeMee”. Die theatergroep wist volgens de burgemeester in het korte bestaan al het verschil te maken in Lepelstraat, door een lampionnenoptocht te organiseren en de sinterklaasactiviteiten nieuw leven in te blazen. Net als Krelis toont ook Nick zich verrast: “Dit hadden we niet verwacht”, zegt hij, “wat we doen, doen we heel graag, dus dit had niet gehoeven maar het is wel ontzettend leuk.”