Gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht.
Gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht.

22-ste Gezinsfietstocht door Gemeente Woensdrecht

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - De Gezinsfietstocht van Gemeente Woensdrecht is aan zijn 22e editie toe en is daarmee een volwassen klassieker in de regio. Op zondag 25 september kunnen jong en oud op een ontspannen manier vier boeiende en afwisselende evenementen bezoeken.

De organisatoren, de tourclubs De Grensrijders uit Ossendrecht en De Schelderijders uit Hoogerheide, hebben een 25 kilometer lange tocht uitgezet tussen de diverse kernen van de Gemeente Woensdrecht. De routebeschrijving, die elke deelnemer op de dag zelf ontvangt, voert langs de evenementplaatsen en bijzondere plekken.

Het vertrek dit jaar is vanuit Ossendrecht, Eetcafé Boulevard. De evenementplaatsen zijn achtereenvolgens: Museum den Aanwas / tentoonstelling Scouting, Ossendrecht; Smederij Huijbergen; Aannemersbedrijf Fons van der Venne, Ossendrecht en The Garden of Mala - Japanse verbindingstuin, Ossendrecht.

Bij elk evenement is voor passende muzikale omlijsting gezorgd wat aan een ontspannen en gezellige sfeer bijdraagt. De deelnemers moeten vooraf een deelnemerskaart kopen en krijgen op vertoon van deze kaart een gratis consumptie aangeboden bij alle evenementplaatsen. De kaartverkoop voor deze tocht loopt tot en met 19 september op de volgende adressen:

Hoogerheide: Primera Niels van Elzakker, Hof van Holland 2; Café-Zaal Boulevard, Raadhuisstraat 119

Ossendrecht: Pijnen Race, Molenstraat 4, Café De Boulevard, Koningin Wilhelminastraat 1

Putte: Fietsshop Marc Guns, Antwerpsestraat 103

Huijbergen: De Spar Heijboer, Bergsestraat 10

Woensdrecht: Non Plus Ultra, Grindweg 2.