Afbeelding

Gezinsfietstocht Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Zondag 29 september wordt de 21e Gezinsfietstocht van de Gemeente Woensdrecht gehouden. Op een sportieve en ontspannen manier kunnen jong en oud deelnemen aan een rit van ongeveer 30 kilometer langs vier evenementplaatsen. Op deze plaatsen kunnen fietsers op vertoon van de deelnemerskaart een versnapering ontvangt. Tevens staat deze tocht in het teken van de Herdenking 75 jaar Bevrijding waarbij ook een oorlogsbunker te bezichtigen zal zijn.

De fietstocht gaat tussen 10.00 en 11.30 uur van start bij Café Zaal Boulevard in Hoogerheide. De evenementhouders dit jaar zijn de Boerenmarkt in Woensdrecht, Natuurmonumenten aan de Abdijlaan te Ossendrecht, Tummers Food Processing, Plaatbewerking en Machinebouw te Hoogerheide en de nieuwe Brandweerkazerne aan de Doelstraat in Hoogerheide. Hier zal ook het nodige in het kader van de Herdenking 75 jaar Bevrijding te zien zijn, evenals de indrukwekkende crashtender van de Luchtmacht.

Kaarten voor deelname aan de Gezinsfietstocht dienen vooraf aangeschaft te worden. De verkoop sluit op 25 september. Kaarten zijn te koop voor 3,50 euro per persoon op de volgende adressen: Hoogerheide: Primera Niels van Elzakker, Hof van Holland 2 en Café-Zaal Boulevard, Raadhuisstraat 119. Ossendrecht: Pijnen Race, Molenstraat 4 en Café De Boulevard, Koningin Wilhelminastraat 1. Putte: Fietsshop Marc Guns, Antwerpsestraat 103. Huijbergen: De Spar Heijboer, Bergsestraat 10. Woensdrecht: Non Plus Ultra, Grindweg 2 en Café Het Hoefijzer, Dorpsstraat 67.

Sfeer
De evenementverzorgers zullen hun uiterste best doen er een mooie, gezellige en informatieve dag van te maken. Bij elk evenement zullen muzikanten bijdragen aan een ontspannen gezellige sfeer en krijgen de deelnemers, op vertoon van hun deelnemerskaart, een gratis consumptie aangeboden bij alle evenementplaatsen. En bij de firma Tummers zelfs een frietje en ijsje.
Informatie: 0164-615966 of 0164-674124