Afbeelding

Weer gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - De Gezinsfietstocht van de Gemeente Woensdrecht is aan zijn 22e editie toe en is daarmee een volwassen klassieker in de regio. Op zondag 25 september 2022 kunnen jong en oud op een ontspannen manier vier boeiende en afwisselende evenementen bezoeken.

De organiserende tourclubs De Grensrijders en De Schelderijders hebben een 25 kilometer lange tocht uitgezet tussen de diverse kernen van de Gemeente Woensdrecht. De routebeschrijving, die elke deelnemer op de dag zelf ontvangt, voert langs de evenementplaatsen en bijzondere plekken. Het vertrek dit jaar is vanuit Ossendrecht, Eetcafé Boulevard. De evenementplaatsen zijn achtereenvolgens: Museum den Aanwas/ tentoonstelling Scouting, Ossendrecht; Smederij Huijbergen, Aannemersbedrijf Fons van der Venne, Ossendrecht; The Garden of Mala - Japanse verbindingstuin, Ossendrecht. Bij elk evenement is voor passende muzikale omlijsting gezorgd en deelnemers krijgen op vertoon van hun deelnemerskaart een gratis consumptie bij alle evenementplaatsen. 

De kaartverkoop voor deze tocht loopt van medio juli tot en met 19 september 2022 op diverse adressen in de 5 kernen van de Gemeente Woensdrecht. Medio juli volgt nadere informatie over de verkooppunten. Noteer alvast de datum 25 september 2022 in uw agenda.