Grenswachters Bestuur 2021-2022: Kevin Llacer, Daniël Janssens, Deny van Nijnatten, Richard Hopmans, André van Linden enJohan van Genegen.
Grenswachters Bestuur 2021-2022: Kevin Llacer, Daniël Janssens, Deny van Nijnatten, Richard Hopmans, André van Linden enJohan van Genegen.

Jubileum met terugwerkende kracht

Algemeen

PUTTE - Honderd jaar na de oprichting zorgde een wereldwijde pandemie voor een noodgedwongen pas op de plaats bij Grenswachters in Putte.

Pandemie 

“Zaterdag 18 december hadden we onze grote feestdag gepland. Voor de jeugd, een receptie en avondparty. Met Pinksteren doen we dat nog eens met terugwerkende kracht over”, aldus voorzitter en derde-generatie Grenswachters-lid Daniël Janssens (53). 

Focussen

De preses zelf voetbalde vele jaren in de selectie alvorens hij toetrad tot het Grenswachters-bestuur. “Inmiddels zijn we een kleine twintig jaar verder, waarvan zes als voorzitter. Ik zou tot minimaal het jubileum aanblijven. Daar komen er nog twee bij. Een periode waarin we ons gaan focussen op onze zelfstandigheid. Het behoud van onze elftallen, misschien een 7x7 team. Daarnaast zetten we volop in op de verduurzaming van het sportpark en complete nieuwbouw van kantine en kleedkamers. We zijn hierover in overleg met de gemeente en blijft vooralsnog even afwachten. Tot het zover is gaan we op 4 en 5 juni eerst een gepast feestje bouwen!”

Grenswachters 1 in 1956
Hollandia Putte
Sparta Putte