Afbeelding
Foto: Vrouwenhof21.nl

Unieke bruidsbeurs

Algemeen

REGIO - Het TrouwGilde is een uniek samenwerkingsverband van kwaliteitspartners in de trouwbranche in West-Brabant. Deze partners worden geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bij het TrouwGilde kan elk bruidspaar rekenen op een onbezorgde bruiloft! Voor zondag 14 juni wordt een unieke bruidsbeurs georganiseerd.

De maximale inzet om jullie trouwdag onvergetelijk te maken is wat alle partners onderling verbindt, zodat ieder bruidspaar erop kan vertrouwen dat de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes geregeld is.

Wat een bijzonder jaar is 2020. Een perfect jaar om te trouwen met prachtige data. Onze agenda’s stonden ook bomvol tot Corona om de hoek kwam kijken. Alles kwam stil te liggen, erger nog, vele mensen werden ziek. Buiten dat heeft Corona veel roet in het eten gegooid op economisch gebied en ondernemen is ondertussen echt ondernemen geworden.

Stellen zijn vaak al 1,5 jaar tot een jaar voor hun bruiloft bezig met voorbereiden en nu zijn de meeste bruiloften helaas noodgedwongen verzet naar 2021. De agenda’s zijn al aardig vol maar de liefde gaat gelukkig altijd door en de aanvragen voor volgend jaar door ‘nieuwe’ verliefde stellen komen gelukkig ook weer binnen.

Hoe jammer is het dat deze bruidsparen geen bruidsbeurzen kunnen bezoeken. Daar heeft het TrouwGilde iets op bedacht! Voor zondagmiddag 14 juni wordt een unieke bruidsbeurs georganiseerd waarbij de leden over vijf verschillende locaties zijn verdeeld in West-Brabant. Jullie rijden langs de locaties en bij de vijfde zijn jullie helemaal op de hoogte en heel veel informatie en tips rijker en krijgen jullie ook nog eens een leuk cadeautje van het TrouwGilde voor een romantische avond samen. Alles uiteraard strikt volgens de richtlijnen van het RIVM. Vergeet je niet aan te melden via info@trouwgilde.nl want vol = vol. Tot 14 juni! www.trouwgilde.nl