Afbeelding

Donateursactie voor deze krant

Algemeen

Beste lezer,

Een kleine twintig jaar is De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant hét gratis huis-aan-huisblad van Halsteren, Lepelstraat en de Gemeente Woensdrecht. Sinds vijf jaar is daar een gratis nieuwswebsite aan toegevoegd: halsterse-zuidwestkrant.nl. Allebei zijn ze niet meer weg te denken.
Gratis, het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Vooral niet nu we geconfronteerd worden met het coronavirus. De advertentie-inkomsten zijn sterk gedaald, terwijl de kosten voor het uitgeven van de krant nog omhoog zijn gegaan. Juist in deze tijd voelen we ons als uitgever verantwoordelijk om de lokale samenleving te blijven informeren en vermaken met een krant in de brievenbus. We hebben inmiddels allerlei wegen bewandeld om de advertentie-inkomsten op peil te houden, geholpen door diverse sponsors.

Overal in het land zijn uitgevers van huis-aan-huisbladen nu manieren aan het zoeken om het coronatijdperk door te komen. Er zijn uitgevers die stapelplaatsen gebruiken en zo kosten besparen in de bezorging. Weer andere collega’s maken van hun gratis blad een abonnementenkrant. Er zijn ook uitgevers die hun krant alleen nog online zetten. Een veel gebruikte manier om de krant uit te kunnen blijven geven is de lezers te vragen om een financiële bijdrage. 

Ook wij vragen onze lezers nu een bijdrage om De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant gratis te kunnen blijven aanbieden. Help ons mee om uw favoriete club, vereniging, stichting of organisatie een podium te blijven bieden.

We doen er alles aan om de krant bij u ‘gewoon’ in de brievenbus te krijgen. Een steuntje in de rug kunnen we in deze tijd goed gebruiken.

Klik hier om te doneren via iDEAL

of 

maak uw bijdrage over op bankrekeningnummer: NL23INGB0002383090
t.n.v. Minerve Pers

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

Te zijner tijd trakteren we donateurs op een leuke actie.

Team
De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant