Fietsen versieren kan dit jaar voor Koningsdag in Lepelstraat wel maar dan voor op de foto in plaats van de optocht.
Fietsen versieren kan dit jaar voor Koningsdag in Lepelstraat wel maar dan voor op de foto in plaats van de optocht. Foto: Bep Tielemans

Koningsdag ook in Lepelstraat Woningsdag

Algemeen

LEPELSTRAAT – De nieuwe Oranje Vereniging Lepelstraat heeft zich beraad over wat er mogelijk is op maandag 27 april Koningsdag, inmiddels landelijk omgezet naar Woningsdag. Aangezien bewoners vooral opgeroepen worden om thuis te blijven, is het programma aangepast binnen de RIVM richtlijnen.

Lepelstraat roept alle bewoners op om de rood-wit blauwe vlag uit te hangen. De gedecoreerden van het dorp zullen samen met de Oranje Vereniging Halsteren op passende wijze in het zonnetje worden gezet, zij het niet met een bijeenkomst in het oude raadhuis.

Voor de kinderen is er een versierde fietsen wedstrijd, maar er wordt fysiek niet met de fietsen door het dorp gereden. De kinderen kunnen thuis hun fiets versieren, met wat ze daar voor handen hebben en een foto van zichzelf met de fiets sturen naar oranjevereniging.lepelstraat@outlook.com.

Prijs

Voor alle inzenders is er een leuke prijs, die met vermelding van naam en adres, met het in acht nemen van de veiligheidsregels thuis zal worden bezorgd.
Verder is er aandacht voor de ouderen en bewoners van verzorgingshuizen in het dorp.