Dartavond van Runningteam De Brabantse Wal in de Kannebuis.
Dartavond van Runningteam De Brabantse Wal in de Kannebuis.

Gezellige dartavond Runningteam Brabantse Wal goed voor mooi bedrag Stichting Roparun

Algemeen

HALSTEREN - Het altijd actieve Runningteam De Brabantse Wal organiseerde zaterdagavond 9 maart met succes een darttoernooi in Grand Café De Kannebuis. Meer dan 50 deelnemers streden in koppelvorm om de overwinning. Maar bovenal stond de gezelligheid centraal. 

Er werd fanatiek, sportief gestreden. De bijbehorende loterij was natuurlijk ook bestemd voor het goede doel “De Stichting Roparun”. Het team wil de totale wedstrijdleiding en met name Connie van De Kannebuis dank zeggen voor hun geweldige inzet.
Voordat de officiële prijsuitreiking begon, nam voorzitter Roy Hazelaar van RT De Brabantse Wal het woord. Hij kon de darters en het talrijke publiek meedelen dat deze uiterst geslaagde dartavond een totale opbrengst van 1.450 euro kende. Een mooi bedrag dat in zijn geheel zal worden overgemaakt naar de Roparun.

Het Runningteam heeft de afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd. Zo namen zij onder andere deel aan drukbezochte carnavalsoptochten in Lepelstraat en Halsteren. Daar wonnen zij diverse prijzen. Voor de komende periode staan er wederom een aantal activiteiten gepland. Met Koningsdag is het team te zien op Landgoed De Beek. Met verkoop van poffertjes hopen zij weer een flinke bijdrage op te halen. Verder staat er ook nog een gastles en Mini-Roparun op de St. Maartenschool op de kalender. En natuurlijk zijn de teamleden weer fanatiek aan het trainen voor de Roparun. Deze vindt -zoals ieder jaar- plaats tijdens de Pinksterdagen. Start zaterdag 18 mei in Frankrijk. Finish maandag 20 mei op de Coolsingel in Rotterdam. Daar worden de -terecht verdiende- medailles uitgereikt aan alle teamleden.

Dartavond Runningteam