Zanger Harold Mieger (uiterst rechts) heeft zojuist de cheque overhandigd aan Runningteam De Brabantse Wal.
Zanger Harold Mieger (uiterst rechts) heeft zojuist de cheque overhandigd aan Runningteam De Brabantse Wal.

Cheque voor Runningteam De Brabantse Wal

Algemeen

HALSTEREN - Afgelopen woensdag was het een drukte van belang op het plein van winkelcentrum De Beek. En met een prettige reden. Het doorkomstcomité Roparun Elkhuizenlaan had een verrassing in petto voor Runningteam De Brabantse Wal.

Zoals ieder jaar werd het batig saldo van de vele activiteiten voor en tijdens de Roparun overhandigd aan Team 227. Vele leden van RT De Brabantse Wal, talrijke vrijwilligers en belangstellenden waren aanwezig bij dit feestelijke moment. 

Ieder jaar kiest het doorkomstcomité een persoon uit die het bedrag dat op de cheque staat mag overhandigen en onthullen. De keuze viel dit jaar op een man die het publiek zondagavond en maandagmorgen vermaakte met zijn zangkunsten. Te weten Harold Mieger. Deze sympathieke en maatschappelijk zeer actieve vrachtwagenchauffeur staat vaak vooraan als het gaat om het steunen van goede doelen. Ten bate van Runningteam De Brabantse Wal organiseerde hij een drukbezocht concert bij Café-Zaal Tivoli. De totale opbrengst schonk hij zelf aan deze groep. Terecht, dat Harold de grote waarde-cheque mocht uitreiken. Natuurlijk was het voor iedereen (ook voor Harold) een grote verrassing welk bedrag er dit jaar vermeld stond. Toen de cheque werd omgedraaid stond er het mooie resultaat van 5.700 euro op. 

Acties

Voorzitter Roy Hazelaar nam zichtbaar verrast dit bedrag symbolisch in ontvangst. Na het maken van de foto’s werd in er in een gezellige sfeer nog lang nagepraat. Over de afgelopen Roparun maar ook over de versie van 2024. En natuurlijk kwamen de plannen voor de komende acties ter sprake. 

Het doorkomstcomité bedankt alle sponsors en deelnemers aan de diverse activiteiten voor hun gulle bijdrage. Binnenkort zullen de eerste plannen weer worden uitgevoerd. Want het gehele jaar door wordt er op die wijze geld ingezameld voor het goede doel. 

Cheque Runningteam De Brabantse Wal
Cheque Runningteam De Brabantse Wal