Darten Runningteam
Darten Runningteam

Darttoernooi Runningteam De Brabantse Wal

Algemeen

GRANDCAFÉ DE KANNEBUIS GASTHEER VAN TOERNOOI 

Maximaal 32 koppels, dus snel aanmelden is gewenst!

Het altijd actieve Runningteam De Brabantse Wal organiseert op zaterdag 9 maart a.s. een gezellig en sportief darttoernooi. Deze avond vindt plaats bij GrandCafé De Kannebuis aan de Poelekes. Er wordt gespeeld volgens met zogeheten “blinde koppels”. Dat houdt in dat een sterke speler via een open loting wordt gekoppeld aan de minder bekwame darter. Er kunnen totaal 32 koppels deelnemen aan dit spannende evenement. De inschrijfkosten bedragen € 10,--- per persoon. Nadere info is te vinden op de Facebook pagina van het team. 

AANMELDEN VIA QR CODE OF 9 MAART OP LOCATIE

Op de hier bijgeplaatste poster vindt u een QR-code waarmee u zich kunt opgeven voor deze dartavond in De Kannebuis. Vol= Vol. Er kan ook worden aangemeld bij de zaal van 17:00 tot 18:15 uur. Om 18:30 uur vindt de loting plaats en worden de deelnemende koppels bekend gemaakt. Het toernooi zelf vangt aan om 19:00 uur. 

SPONSORS VOOR DEZE AVOND ZIJN ZEER WELKOM

Tijdens deze avond vindt er een grote loterij plaats. De totale opbrengst van deze dartontmoeting en verloting gaat in totaliteit naar de Stichting Roparun. Er worden ook nog sponsoren gezocht voor dit goede doel. Informeer daarom direct en vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden en pakketten! 

ROPARUN 2024 IN PINKSTERWEEKEND (18 T/M 20 MEI)

Runningteam De Brabantse Wal (team 227) is zich al maanden heel intensief aan het voorbereiden op de ROPARUN 2024. Deze vindt plaats van zaterdag 18 t/m maandag 21 mei. Traditioneel het Pinksterweekend. De lopers en fietsers zijn volop in training voor de tocht van meer dan 530 kilometer. Voor het eerst sinds 2019 wordt er weer gestart vanuit Frankrijk. Verder zijn alle teamleden ontzettend druk bezig met allerlei acties om geld in te zamelen voor het goede doel. U kunt het team de aanstaande maanden dan ook tegenkomen op diverse evenementen in Halsteren en omgeving. Hopelijk wordt het zaterdagavond een gedenkwaardige en geslaagde dartavond in de Kannebuis op 9 maart. Toeschouwers & supporters zijn uiteraard van harte welkom om de deelnemende dartkoppels aan te moedigen tijdens deze wedstrijden. Graag tot ziens in de Kannebuis!

Darten Runningteam
darten Kannebuis