Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Liefhebbers onderweg.</p>

Liefhebbers onderweg.

(Foto: Piet Brocatus)

De Liefhebbers fietsen zondag naar Zeeland

HALSTEREN - Op zondag 31 juli rijden de leden van TTC de Liefhebbers naar Zeeland. De snellere trimmers gaan richting Yerseke, waar bij ’t Veerhuis een koffiestop is gepland. De afstand die overbrugd moet worden is deze zondagmorgen voor hen 85 kilometer. 


De iets minder snelle trimmers (65 jaar en ouder) rijden ook over Beveland. Hun koffiestop is iets dichter bij huis want zij leggen ongeveer 65 kilometer af. De trimmers rijden op racefietsen.

De recreanten fietsen ook richting Zeeland maar doen het eiland Tholen aan. Ze leggen 45 kilometer af en hebben hun koffiestop bij de Deu Braek in Sint Annaland. De meeste van de recreanten rijden inmiddels op fietsen met ondersteuning, een paar bikkels hebben nog gewone fietsen.

De Liefhebbers vertrekken elke zondag om 9.00 uur vanaf het dorpsplein bij de Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Halsteren. Als er interesse is in een lidmaatschap van de vereniging dan is men van harte welkom. Men kan drie keer vrijblijvend sfeer komen proeven bij één van de drie afdelingen. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden via e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com of met het secretariaat: Richard Kuijlen, telefoon 0164-683915.

Meer berichten