Afbeelding

Voices In Harmony zoekt een bas of tenor

Algemeen

REGIO - Koorgezelschap Voices In Harmony is op zoek naar een bas of een tenor die het koor komt versterken.

Het a-capellakoor beschikt over een vrij breed repertoire met Engelstalige nummers uit de jaren 50 tot en met het heden, in allerlei stijlen: pop, rock, funk R&B et cetera. De leden, thans negen inclusief dirigente, komen uit de regio Tholen en West-Brabant.

Dit jaar zijn er vanwege corona een tijdlang geen repetities en optredens geweest. Dat was vooral even slikken toen het Eurovisie Songfestival uiteindelijk ook niet doorging. Voices In Harmony zou namelijk deel uit maken van de muzikale festiviteiten die zoals gebruikelijk een week voorafgaand aan het songfestival plaatsvinden. Gelukkig wordt het volgend jaar weer in Nederland georganiseerd en is er wellicht een herkansing.

Kerstconcert

Onlangs zijn de repetities weer hervat, met voldoende afstand bij goed weer buiten in de tuin en anders in een ruime en goed geventileerde loods op een bedrijfsterrein. Het koor hoopt sowieso hier en daar nog op te treden dit jaar maar focust zich ook al op de kerst. Als alles goed blijft gaan hopen we, al dan niet in aangepaste vorm, in ieder geval weer in december het jaarlijks kerstconcert in Halsteren te kunnen geven. Het zou natuurlijk heel fijn zijn als daar ook een nieuwe bas of tenor bij zou zijn.

Lijkt het je wat, ben je muzikaal en heb je zeker interesse? Kom dan vrijblijvend eens een repetitie bijwonen op dinsdag vanaf 20.00 uur. Een vocal percussionist of beatboxer zou overigens ook een leuke toevoeging zijn.

Kijk voor meer informatie op:
www.voicesinharmony.nl