Nettie van Aert
Nettie van Aert Foto: Gemeente Woensdrecht

Lintje voor twee inwoners uit de Zuidwesthoek

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Burgemeester van Woensdrecht Steven Adriaansen heeft vrijdag twee inwoners van de gemeente medegedeeld dat zij benoemd zijn tot Lid in de Orde van Oranje Nassau: mevrouw Nettie van Aert-Almekinders (59) uit Huijbergen en mevrouw Barbara Klaasen-van Persie (67) uit Hoogerheide.

Vanwege de maatregelen in het kader van Covid-19 wordt de Koninklijke Onderscheiding op een later moment officieel uitgereikt.

Nettie van Aert is al 27 jaar als vrijwilliger actief bij parochie de Bron en is al enkele decennia secretaris van de Vrouwen Vereniging Huijbergen. Ook is mevrouw van Aert al negentien jaar mantelzorger en tevens initiatiefneemster van een verwendag voor mantelzorgers. Als vrijwilligster is Nettie al jarenlang betrokken bij de kerngroep Rommelmarkt Huijbergen. Zij is organisator van de plaatselijke Spazzietocht en is trouw collectant voor het KWF.

Burgemeester Adriaansen kwam vrijdagochtend tevens een boeket op afstand uitreiken aan mevrouw Barbara Klaasen-van Persie uit Hoogerheide en vertellen dat ze een Koninklijke onderscheiding ontvangt. Barbara Klaasen is al ruim veertig jaar bestuurslid/vrijwilliger van Bowlingvereniging Bergen op Zoom en dertien jaar de Ned. Bowling Federatie.

Nettie van Aert
Mevrouw Barbara Klaasen
Barbara Klaasen