Afbeelding

Vrouw (23) aangehouden voor doorrijden na aanrijding

Algemeen

HOOGERHEIDE / GOES - De politie heeft maandag een 23-jarige verdachte uit Goes aangehouden voor het veroorzaken van de aanrijding op de Scheldeweg bij Hoogerheide maandagmorgen. 

De vrouw wordt naast het veroorzaken van de aanrijding ook nog verdacht van het ingooien van ramen bij een woning in Goes en een woninginbraak eveneens in Goes. De vrouw zit vast voor verder onderzoek.

De vrouw zou maandagochtend rond 01:00 uur in Goes ramen van een woning om onbekende redenen hebben ingegooid, mogelijk gaat het om onenigheid. Daarna zou ze een auto bij een woninginbraak in Goes hebben gestolen en is daarmee naar Hoogerheide gereden. Op de Reimerswaalweg in Hoogerheide is ze rond 07:45 uur achter op een auto geknald. De bestuurder, een 28-jarige man, uit Krabbendijke stapte uit, maar de verdachte die geen rijbewijs heeft ging er in de gestolen auto vandoor. Daarbij raakte ze de bestuurder. Hij liep verwondingen op. De politie sprak met getuigen en heeft een onderzoek ingesteld.

Mogelijk zijn vandaag in ’s Gravenpolder geparkeerde auto’s geraakt. Daarvan werd melding gemaakt, maar de politie heeft geen aangifte en vraagt benadeelden om via 0900-8844 met de politie in Goes contact op te nemen. De politie hield om 13:30 uur de verdachte in Kattendijke aan. Zij zit vast voor onderzoek.