Jan Luysterburg brengt een boek uit dat in september wordt gepresenteerd.
Jan Luysterburg brengt een boek uit dat in september wordt gepresenteerd. Foto: Bep Tielemans

Boek Jan Luysterburg in de maak

Algemeen

HOOGERHEIDE - Een datum en locatie voor de presentatie van het boek dat Jan Luysterburg momenteel samenstelt is al geprikt: zaterdag 12 september 2020 bij Non Plus Ultra te Woensdrecht, aanvang 13.30 uur.

Jan Luysterburg tot zijn relaties: "Het is jullie wellicht bekend, dat ik al vele jaren verhalen en gedichten schrijf in mijn eigen dialect. Nu heb ik besloten om de mooiste verhalen en gedichten te bundelen in een boek. De titel is: ’t Kom d’ammel goed. Ontwerp van de omslag is van Nelleke de Laat en het voorwoord wordt geschreven door Cor Swanenberg. In het luxe uitgevoerde boek van 112 pagina's staan negen mooie tekeningen van Iris Bongers. Het eerste exemplaar wordt 12 september officieel uitgereikt aan Prof. dr. Jos Swanenberg, hoogleraar aan Tilburg University."

Na een kort officieel gedeelte volgt een muzikaal en humoristisch programma door het zestal van Smidje Verholen uit Roosendaal. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Uiteraard verwacht de schrijver dat bezoekers minstens één boek kopen. Het is verkrijgbaar voor € 11,95. Een mooi geschenk om familie, vrienden en kennissen blij mee te maken, toch zeker met het oog op Sinterklaas en Kerstmis.

"Eenieder die belangstelling heeft is van harte welkom. Noteer de datum alvast in de agenda. En zegt het voort … Hartelijke groet en tot ziens op 12 september 2020", aldus Jan Luysterburg.