Pieter, Pieter, Marloes en Sandra zijn er altijd voor de klant.
Pieter, Pieter, Marloes en Sandra zijn er altijd voor de klant.

Baas is een mix van traditioneel en modern

Algemeen

HALSTEREN - Met 40 jaar ervaring op de teller is Baas Assurantiën een gevestigde naam op het gebied van verzekeren en hypotheken. Vanuit hun kantoor aan de Dorpsstraat staan persoonlijk contact en onafhankelijk hoog in het vaandel. Het vertrouwen is er en dat maakt het contact met de klant prettig. "Wij zitten letterlijk midden in de samenleving en dat is natuurlijk hartstikke leuk", aldus Pieter Baas.

Met hun prominente locatie weet men het kantoor van Baas makkelijk te vinden vanuit de hele regio. "Ons kantoor is er zo op ingesteld dat mensen gewoon even binnen kunnen lopen wanneer ze vragen hebben of wanneer ze ergens hulp mee nodig hebben", zegt eigenaar Pieter Baas, "en we merken dat mensen dat écht waarderen." Niet alleen het pand is een mix van traditionele kenmerken gemixt met moderne toevoegingen, ook de bedrijfsvoering is zo ingericht. Een traditioneel persoonlijk contact en advies met een gebruiksvriendelijke online aanvulling.

Want hoewel er tegenwoordig veel geluiden zijn dat veel financiële zaken online geregeld worden vanwege het gemak, ondervinden Pieter en zijn team het tegenovergestelde. "Wij zien juist dat mensen óns zien als het gebruikersgemak. Zeker wanneer klanten binnen komen voor een hypotheek, hebben ze vaak de wens om meteen de verzekeringen te regelen, dan weten ze 'zeker dat het goed zit'. Maar we merken ook dat mensen met wat meer verzekeringservaring een keer uitwaaien om iets anders te proberen, maar dan vaak toch terug bij ons komen." Hoewel Baas al sinds 1978 actief is, gaan Pieter en zijn team wel met de tijd mee. Zo hebben ze een app en een digitale polismap, maar het is het ook mogelijk om een schade of wijziging te melden via WhatsApp.

Persoonlijk contact

De digitalisering zet wel door, maar Pieter hecht nog steeds erg veel waarde aan persoonlijk contact. "Meestal weten we meteen wie we aan de lijn hebben, daar zijn geen polis- of relatienummers voor nodig. Dat persoonlijke contact vinden wij belangrijk, maar we merken ook dat onze klanten dat heel erg waarderen."

Een duidelijk verhaal

Naast verzekeringen kan men ook terecht voor een hypotheek bij De Hypotheekshop Halsteren. De slogan van De Hypotheekshop, "een duidelijk verhaal", vindt Pieter één van de pijlers. Mensen moeten naar buiten stappen met een gevoel van begrip. Doordat alles onder één dak zit, kan er bij het hypotheekgesprek meteen gekeken worden naar een passend verzekeringspakket.

Onafhankelijk advies

Omdat er geen voorkeur is voor bepaalde hypotheken, banken, verzekeringsmaatschappijen of andere financiële organisaties, kan Baas Assurantiën en De Hypotheekshop volledig onafhankelijk een advies opstellen. "Wanneer je zolang in het vak zit als wij, weet je bij welke maatschappij je met een bepaald risico terecht kunt, waar hun specialisaties liggen of waar je fijne contacten hebt. Wij weten daar perfect onze weg in en dat heeft alleen maar positieve effecten voor onze klanten."

Pieter Baas, Pieter Jacobs, Sandra en Marloes staan altijd voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen op telefoonnummer (0164) 686867, via e-mail op info@baasassurantien.nl of door binnen te lopen in het kantoor aan de Dorpsstraat 81 in Halsteren.