Bij sessies van het Stadspodium worden (burger)initiatieven besproken en worden ideeën gedeeld.
Bij sessies van het Stadspodium worden (burger)initiatieven besproken en worden ideeën gedeeld.

Stadspodium introduceert Roddelsessie #1

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Donderdag 17 januari vindt van 19.30 tot 22.00 uur de Stadspodium Roddelsessie #1 plaats in Café Atelier aan de Borgvlietsedreef 176 in Bergen op Zoom.

Het Stadspodium is een werkgroep met gedreven vrijwilligers die bestaande initiatieven voor Bergen op Zoom en omgeving wil versterken en verbinden. Het nieuwe jaar start met een nieuw format. Er gebeurt al veel om de stad op duurzaam en sociaal-maatschappelijk gebied vooruit te helpen. Door het organiseren van avonden waar iedereen welkom is, wordt dit zichtbaarder en ontstaan nieuwe ideeën en contacten.

Aan het begin van de avond kunnen maximaal vijf initiatiefnemers hun ideeën, uitdagingen of vragen pitchen. Het komende seizoen is dit een vast onderdeel van het programma. Bij aanmelding voor de avonden kan men aangeven of hij of zij wil pitchen.

Een ander vast onderdeel van het programma zijn de roddelsessies. Afhankelijk van het aantal initiatiefnemers en aanwezigen wordt een aantal initiatieven onderwerp van een roddelsessie. In een roddelsessie gaan de deelnemers in een aantal groepen dieper in op een vraagstuk van een initiatiefnemer. Dit door met elkaar op een positieve manier te 'roddelen' -allerlei vragen, problemen, oplossingen en adviezen komen aan bod. Initiatiefnemers worden door deze inspiratie, discussie en verdieping verder op weg gebracht. Roddelen was nog nooit zo effectief!

Iedereen is welkom op de avonden van het Stadspodium - niet alleen initiatiefnemers, maar ook mensen die mee willen denken om deze initiatieven vooruit te brengen. De toegang is gratis. Wel graag aanmelden via Eventbrite; de link staat op de Facebookpagina van het Stadspodium.