PLUS stelt vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar als hoofdprijs.
PLUS stelt vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar als hoofdprijs.

Halsteren gaat 'kwissen' met PLUS als hoofdsponsor

Algemeen

HALSTEREN - In 2019 gaat Halsteren 'kwissen'. Verdeeld over de locaties Tivoli, De Roos en De Kannebuis worden er negen algemene kennis kwissen gehouden. De eerste kwis is op vrijdag 25 januari bij café-zaal De Roos. Aanvang is 20.00 uur.

Ploegen kunnen inschrijven met drie, vier of vijf personen. Die kwisploegen krijgen dan tien rondes vragen voorgeschoteld in de volgende categorieën: muziek, flora/fauna, medisch, Nederlandse taal en literatuur, sport, aardrijkskunde, geschiedenis, film en tv, politiek, eten en drinken.

PLUS heeft zich nu achter dit nieuwe initiatief geschaard door vijf bomvolle boodschappenkarren beschikbaar te stellen als hoofdprijs. "Een activiteit voor en door Halsternaren steunen wij graag", zegt bedrijfsleider Rik Linssen. De overall hoofdprijs wordt eind van dit jaar uitgereikt bij '1633 eten en drinken' aan de ploeg die in ieder geval aan acht van de negen kwissen heeft meegedaan en het best heeft gescoord. Ook 1633 eten en drinken sponsort het kwiscircuit. De ploeg die als tweede eindigt wordt eind van het jaar verwacht voor een uitgebreid eetfestijn. Als derde overall prijs is een pakketje geschenkbonnen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers.

De datums en locaties van de kwissen zijn: vrijdag 25 januari De Roos, zaterdag 16 maart De Kannebuis, vrijdag 29 maart Tivoli, vrijdag 19 april De Roos, zaterdag 25 mei De Kannebuis, vrijdag 28 juni Tivoli, vrijdag 27 september De Roos, zaterdag 19 oktober De Kannebuis, vrijdag 29 november Tivoli. Aanvang is steeds 20.00 uur.

Alle verdere informatie over het kwiscircuit is te verkrijgen bij Ton Tielemans, telefoon: 06-51348488 of bij de kwislocaties.