Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Start met hardlopen!

HALSTEREN – 'Wilt u uw conditie gaan verbeteren? Wellicht is hardlopen bij AC Olympia dan echt iets voor u.' Op dinsdag 9 oktober gaat op de grasbaan van Sportpark de Beek in Halsteren een nieuwe reeks looptrainingen van start.

Beginnende hardlopers worden stapsgewijs in enkele maanden klaargestoomd tot het afleggen van 5 kilometer aan één stuk. Onder begeleiding van ervaren trainers starten de wekelijkse trainingsavonden klokslag 19.00 uur met een stevige warming-up. Na de nodige oefeningen volgt een afwisselend programma dat wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Of je nu ongetraind, getraind, ervaren of wedstrijdatleet bent, bij atletiekvereniging Olympia Halsteren is eenieder van harte welkom. De vaste trainingsavond op dinsdag wordt rond 20.15 uur altijd afgesloten met een cooling-down. Op het sportpark is kleedruimte aanwezig.

Buiten de training op dinsdagavond onder begeleiding wordt op donderdagavond een uurtje hard gelopen op de weg door een groep Olympianen. Vertrek is stipt om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Sportpark de Beek. Traditie is de intervaltraining op zondagochtend van 8.45 uur tot ongeveer 10.00 uur vanaf Sporthal de Kannebuis. Dan zijn overigens ook wandelliefhebbers van harte welkom voor een wekelijkse ochtendwandeling door fraai natuurgebied ten oosten van Halsteren. Alle informatie over AC Olympia is te vinden op: www.olympia-halsteren.nl. Bellen of mailen kan ook, naar voorzitter Johan Konings: telefoon (0164) 684264, e-mail: koningsolympia@ziggo.nl.

Meer berichten