Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
de spiegeltent
de spiegeltent

Ondernemersgala toch niet in Royal Palace

HALSTEREN - Het bestuur van de stichting Ondernemersgala Bergen op Zoom nodigde alle ondernemers uit gemeente Bergen op Zoom uit om deel te nemen aan de zesde editie van het Ondernemersgala op vrijdagavond 2 november. Dit gala zou deze keer plaatsvinden in het Royal Palace bij Intratuin in Halsteren. Dit gaat echter op deze locatie niet door. Gemeente Bergen op Zoom geeft namelijk geen toestemming in verband met mogelijke overlast voor de omwonenden. Er wordt uitgeweken naar het groot Arsenaal in Bergen op Zoom. 

Het Royal Palace is een authentieke verwarmde spiegeltent uit 1898 die is opgebouwd op het terrein van Intratuin. bezoekers wanen zich tijdens het Gala in een Londense sfeer, op de vooravond van kerst.

Het gala kent een uitstekend programma met entertainment, muziek en veel netwerkmogelijkheden, kortom, een bijzondere Gala avond. Kaarten hiervoor bestellen kan via www.goboz.nl

Alles draait natuurlijk om de uitreiking van de ondernemersprijzen voor grote en kleine bedrijven. Deze uitreiking zal dit jaar plaatsvinden door niemand minder dan Commissaris van de Koning Wim van de Donk. 

Ook dit jaar wordt er een veiling voor het goede doel georganiseerd. Dit jaar is dat medefinanciering van een kleine gekoelde vrachtwagen voor de voedselbank Goed Ontmoet. De veilingitems worden online geveild. Tijdens het gala op 2 november zal enkel de klapper worden geveild.

Meer berichten