Afbeelding

Re-Creation presenteert The Oscars

Algemeen

HOOGERHEIDE/OSSENDRECHT - De echte beeldjes zijn nog maar pas uitgereikt, maar op zaterdag 31 maart worden in het Kloosterhof in Hoogerheide Oscars uitgereikt door de leden van Show- en Twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht.

De 33 leden in de leeftijden van 4 t/m 26 jaar nemen u in een wervelende voorstelling mee in een wereld van film, glitter en glamour. Het belooft een heel afwisselend programma te worden met dansen op verschillende muziek uit de filmwereld.

Er zullen op 31 maart twee voorstellingen worden gegeven; een middag- en een avondvoorstelling. Bij de avondvoorstelling is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom om te komen kijken. Kaartjes kosten €7,50 en zijn verkrijgbaar bij MFC de Drieschaar in Ossendrecht, MFC het Kloosterhof in Hoogerheide en via re-creation@kpnmail.nl. De avondvoorstelling start om 19.30 uur. Ook turnvereniging Genie uit Bergen op Zoom/Halsteren treedt op. Dit jaar is het Re-Creation ook gelukt een middagvoorstelling te verwezenlijken, met hulp van het Rabobank Coöperatiefonds. Deze rolstoel toegankelijke voorstelling wordt speciaal opgevoerd voor mensen die niet vaak meer naar theater kunnen gaan, zoals mensen uit de verzorgingstehuizen in gemeente Woensdrecht en mensen met een beperking. Er geldt een speciaal tarief voor 65+, start is om 14.00 uur. Aanmelden kan via E: re-creation@kpnmail.nl