Afbeelding

Nieuwe keuken én nieuwe menukaart

Algemeen

OSSENDRECHT - Na vier weken gesloten te zijn geweest, heropent Eetcafé Boulevard Ossendrecht in het weekend van 17-18 maart de keuken en nodigt iedereen uit om kennis te komen maken met de nieuwe menukaart.

Peter Hussaarts en Arianne Nuijes, die sinds drie en half jaar de eigenaars zijn van café Boulevard in Ossendrecht, kwamen er niet onderuit, de ruim 50 jaar oude keuken was hard aan vervanging toe. Als je hen 3 jaar geleden gevraagd had of ze die investering aandurfden zouden ze absoluut 'Nee!' hebben gezegd. Café Boulevard draaide eerst vooral op verenigingen, maar door de vele vraag naar een lekker hapje voerden ze de eerste zomer na de overname een kleine kaart in. De tweede zomer was er nog meer vraag en de derde zomer zijn ze geswitcht naar eetcafé. Dat bracht wel mee dat Peter na 28 jaar bij Familyland is gestopt als Chef kok en sinds juni full time in zijn eigen keuken de scepter zwaait. Arianne werkt parttime en de overige tijd is ook zij in het eetcafé te vinden. Behalve de nieuwe keuken en menukaart zijn er nog meer mogelijkheden. U kunt er nog steeds terecht voor bruiloften, partijen, uitvaarten. Verder is er de mogelijkheid om een buffet en hapjes thuis te laten bezorgen.

Peter zijn hart ligt bij het maken van eten. Behalve Chef Kok is hij ook Leermeester en mag hij leerlingen opleiden. Hij heeft de bakkersopleiding en instellingskok gedaan waar hij vooral de veganistische, vegetarische, glutenvrij en diëten heel boeiend vond. Gerechten hiervan staan dan ook op het nieuwe menu (veganistisch vooraf bestellen). Peter zijn specialiteit is stoofvlees, huisgemaakt. Ook ontbreken gepocheerd ei met spek of zalm en een hollandaisesaus geserveerd met brood, een heerlijke maaltijdsalade, biefstuk met brood of een 12 uurtje niet op het nieuwe menu. Als de studie het toelaat helpen hun dochters Amber en Mirthe mee en er zijn drie jongens voor de bediening: Max, Timo en Rick. Peter en Arianne hebben ook het terras in een nieuw jasje gestoken en het wordt bijna zeker uitgebreid naar de overkant op het Adolphineplein. Klaar zijn ze nog niet, want ze denken nu aan een overkapping i.v.m. een rookruimte. Notitie: 17-18 maart: kennismaken nieuwe kaart, reserveren aanbevolen (0164) 672316. 1 april Paasbrunch.