TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

Grensroute voor De Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 28 augustus rijden de leden van TTC de Liefhebbers de grensroute, hetgeen inhoudt dat ze naar België gaan. De fietsers gaan niet ver de grens over want ze leggen op deze zondag bij de Bostella in Essen-Hoek aan. 

Onlangs is de Bostella weer open gegaan, de Liefhebbers kunnen er derhalve weer terecht. De Bostella is al jarenlang één van de pleisterplaatsen voor de Liefhebbers , maar na het overlijden van uitbaatster Julia dit voorjaar was de Bostella gesloten. Een kleindochter van Julia heeft een en ander weer opgepakt en de Bostella heropend.

De recreanten rijden op deze zondag ongeveer 40 kilometer en de trimmers, afhankelijk van trimmers A of B, 80 of 65 kilometer.

Vertrek is iedere zondag om 9.00 uur vanaf het dorpsplein aan Vogelenzang in Halsteren. Zo rond de klok van 12.00 uur hopen de Liefhebbers weer thuis te zijn. Bij alle drie de groepen kunnen nog aspirant-leden aansluiten. Secretaris Richard Kuijlen geeft graag nadere informatie, telefoon 0164-683915 of per e-mail: ttcdeliefhebbers@gmail.com