Knderfeestje
Knderfeestje

Vooral heel dankbaar

Algemeen

HALSTEREN – Of het spannend was, toen Anita en Tong Zhao in december de deuren van hun compleet vernieuwde Plaza Dorpszicht openden? “Heel spannend”, zegt Anita, “we waren bang dat we weer helemaal opnieuw moesten beginnen.” Nu, ruim een half jaar later, blijkt niets minder waar. Heel Halsteren weet Plaza Dorpszicht te vinden. Daar zijn de Zhaos dankbaar voor.

Het klinkt als een slechte film, en zo voelde het ook voor Anita en Tong Zhao: vlak na de coronacrisis, die voor de horeca toch al zwaar was, vatte hun wasdroger vlam. Een ommezien later stond hun hele restaurant in lichterlaaie. De brand kon weliswaar snel worden geblust, maar de rookschade was enorm. Het herstel van de schade liep bepaald niet op rolletjes, maar samen besloten Anita en Thong dat ze de schade niet alleen zouden herstellen, maar dat het hele restaurant een update zou krijgen. Op 20 september openden ze voor de eerste keer hun deuren, bang dat al hun klanten hen vergeten zouden zijn en ze opnieuw moesten beginnen.

Actie

Die angst was ongegrond, weet Anita nu: “Voor de opening waren we al zo blij met de hartverwarmende reacties die we via Facebook kregen. Maar dat al die mensen nu ook weer bij ons komen is nog veel mooier. Ze zijn ons niet vergeten en ze vertrouwen ons nog steeds. Daar zijn we echt heel, heel dankbaar voor. Ze mogen allemaal weten hoeveel dat voor ons betekent.” Om hun dankbaarheid te tonen heeft Plaza Dorpszicht gedurende de hele maand april een ludieke actie: elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kost een kroket, frikandel, bamihap of kaassoufflé slechts 1,50 euro!

En er is meer, verklapt Anita: “We werken aan een nieuwe website, waarop je online kunt bestellen en afrekenen. Half april hopen we daarmee online te zijn. Bovendien merken we dat er veel klanten zijn die nog oude spaarkaarten van ons hebben. Die kunnen we niet meer verzilveren, maar als mensen ze bij ons komen inleveren, dan zorgen wij voor een tegoedbon. Trouwens, je kunt bij ons ook terecht voor de leukste kinderfeestjes! Om friet te eten natuurlijk, maar er is nog veel meer mogelijk. Even bellen om de mogelijkheden te bespreken mag natuurlijk altijd. Zeker weten dat kinderen onze friet heerlijk vinden!”