Afbeelding

Spitskoolschotel baconpuree kaas rösti

Algemeen

Benodigdheden

1 verpakking Aviko aardappelpuree 750 gr, 150 gram Aviko Rösti, 2 uien, 250 gram baconreepjes, 2 theelepels kerriepoeder, 400 gram gesneden spitskool, 100 gram geraspte kaas, scheut olijfolie.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de uien en verhit in een
koekenpan de olie en bak de baconreepjes in 5 minuten knapperig uit. Schep de bacon uit de pan en bak in het baconvet de uien ongeveer 3 minuten. Voeg daarna de kerriepoeder toe en de spitskool en bak de spitskool ongeveer 10
minuten zodat hij beetgaar is. Bereid intussen de aardappelpuree volgens de verpakking en meng de rösti met de kaas. Schep de spitskool in een ovenschaal en schep de bacon door de puree en doe dit over de spitskool in de ovenschaal en strijk het glad. Bestrooi de puree met het rösti - kaasmengsel en bak de spitskoolschotel in een voorverwarmde oven in 25 - 30 minuten goudbruin.

Eet smakelijk!

Diana Rens