Afbeelding
Foto: 90's Paradise

90’s Paradise Festival Breda

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Terug gaan in de tijd van de flippo’s, tamagotchi’s, Backstreet Boys maar ook naar de kale koppen in de trainingspakken. Dat kan op zaterdag 5 augustus op het 90’s Paradise Festival op de Eden Evenementlocatie aan de Rijsbergsebaan 9 in Breda.

De organisatie die afkomstig is uit gemeente Woensdrecht belooft er wat moois van te maken met een in- en outdoor festival op dit prachtige terrein gelegen naast de snelweg. Over twee area’s zijn diverse artiesten uitgenodigd om bezoekers terug te brengen naar de tijd van de 90’s. .  

DJ Jean laat zijn hits als The Launch, Love come home en Lift me up zeker horen gedurende zijn set. DJ Jose, bekend van hits als Hecitate, Turn the lights off en Wrong = Wright mag aan de line-up niet ontbreken. De Duitse happy hardcore DJ DUNE komt ook naar Breda deze dag. In de jaren 90 was hij bekend door nummers als Hardcore Vibes en Can’t stop raving. Hiermee treedt DJ DUNE nog steeds over de hele wereld op en zijn hits zijn zelfs bij de jeugd van nu bekend. Ook Happy Hardcore act Critical Mass, bekend van onder andere Burning Love, zal afreizen naar dit festival samen met de Bredase dj’s Cor Fijneman en Harderstyles oma DJ Philemon. In totaal komen twaalf artiesten het festival onveilig maken met hun muziek. Onder hen ook dj’s uit de zuidwesthoek, zoals Gino D, Gerco en DJ Mike Air.

De organisatie kiest ervoor om dit festival betaalbaar te houden voor de bezoekers. De eerste kaarten gaan al weg voor € 17,50, dit is zeker niet duur want het festival duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar op: eventix.shop/mqu8g8zb of of scan de QR-code.

DJ DUNE is ook bij 90's Paradise Festival.
90's Paradise Festival
90's Paradise Festival
90's Paradise Festival
90's Paradise Festival