Afbeelding
Foto: Erwin Martens

Schuurfeest KPJ Halsteren in aantocht

Algemeen

HALSTEREN - De Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) Halsteren verheugen zich er alweer een jaar op.  Vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april zullen ze de deuren weer openen voor hun jaarlijkse Schuurfeest! KPJ Halsteren heeft voor dit Schuurfeest het thema ‘KPJ Halsteren gaat als een raket’ bedacht. De schuur wordt helemaal in het thema aangekleed voor een gezellig feestje!

Het feestweekend aan de Tholenseweg 26 in Halsteren zal op vrijdagavond 31 maart starten met als thema ‘We stijgen op’. Deze avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Als liveband treedt de formatie Fragment op en draait DJ Van de V muziek. Deze feestavond zal beginnen om 20:30 uur en einde 01:00 uur.

Na het vrijdagavond officieel ‘opgestegen’  feestweekend, zal de zaterdagavond op 1 april geheel ‘In de ruimte’ plaatsvinden. Hierbij wordt de feestlocatie aan de Tholenseweg 26 omgetoverd tot de Melkweg, waarbij DJ Van de V de avond voorziet van leuke feestmuziek. De zaterdagavond is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar, aanvang 20:30 en einde 01:30 uur.

Op beide avonden zal er niet alleen gedacht worden aan de dorst maar ook aan de lekkere trek! Dit wordt verzorgd door Van Verswijveren. Verder is er op beide avonden een garderobe aanwezig en staat er ook een cocktailbar.

KPJ Halsteren hoopt dat iedereen net zo uitkijkt naar het Schuurfeest als de organisatie zelf en wil iedereen dan ook graag verwelkomen op beide feestavonden in Halsteren! Tickets en meer informatie zijn te vinden op:

www.kpjhalsteren.nl/schuurfeest 

KPJ Halsteren