KPJ Halsteren (Foto: Erwin Martens).
KPJ Halsteren (Foto: Erwin Martens). Foto: Erwin Martens

KPJ Halsteren organiseert feestweekend

Algemeen

HALSTEREN - Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april zullen de Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) Halsteren de deuren weer openen om april te beginnen met een mooi feestweekend. Na een aantal maanden organiseren zal het Schuurfeest Halsteren na twee jaar afwezigheid eindelijk weer plaatsvinden.

Voor de leden van KPJ Halsteren is het eindelijk weer zover, het eerste weekend van april zal hun jaarlijkse Schuurfeest weer plaatsvinden. Er zullen daarnaast geen extra maatregelen gelden, dit in tegenstelling tot Tractorpulling Halsteren, het vorige evenement van KPJ Halsteren. 

Om te vieren dat ze het Schuurfeest weer kunnen organiseren zal KPJ Halsteren dit jaar niet alleen een feest op zaterdagavond maar ook op vrijdagavond geven. Met het thema ‘We gaan tekeer als de brandweer’ zal de schuur aan de Tholenseweg 26 te Halsteren weer tot een ware feestlocatie omgetoverd worden. Daarnaast zal er nieuw dit jaar ook op vrijdag een feestje te vieren zijn in de schuur, dit onder het motto ‘Rondje Vuuraf’. Onder andere de band Fragment zal de muziek deze vrijdagavond verzorgen. Op beide avonden zal DJ Van de V met zijn muziek zorgen dat er weer een mooi feestje te vieren zal zijn. Beide avonden beginnen om 20:30 uur en zullen om 01:00 uur eindigen. Tickets zijn online verkrijgbaar. Meer info: www.kpjhalsteren.nl/schuurfeest

KPJ Halsteren (Foto: Erwin Martens).