Een recente groepsfoto, de KPJ is springlevend en kerngezond!
Een recente groepsfoto, de KPJ is springlevend en kerngezond! Foto: Dennis van Loenhout

85 jaar KPJ Halsteren

Algemeen

HALSTEREN -  Wie er bij hoort, of bij hoorde, mag de 85e verjaardag van de KPJ meevieren. Bijna 500 uitnodigingen werden verstuurd voor de reünie ter gelegenheid van het jubileum. Die reünie vindt plaats in de schuur van de familie Van Eekeren, aan de Tholenseweg 26, waar een dag later alweer voor de 21e keer het schuurfeest plaatsvindt. "We hebben een bijzondere band met de Tholenseweg, want de trekkertrek vindt altijd plaats op nummer 20", zegt Camiel, "het klikt goed met deze buurt, we voelen ons hier thuis. De reünie wordt geweldig, met veel oude foto's, hapjes, drankjes en een optreden van de geweldige band Fragment. We hopen dat heel veel oude KPJ-vrienden elkaar zo weer kunnen ontmoeten."

Een dag later is het de beurt aan de "nieuwe" KPJ-vrienden, want op 7 april begint om 21.00 uur het schuurfeest met als thema "KPJ Halsteren Goes Wild". DJ Mark en DJ v de V zorgen voor een onvergetelijk sfeertje. Kaarten zijn online te bestellen en kosten dan 22,50 euro. Aan de deur kost een kaartje 25 euro. Wie eenmaal aan de sfeer van KPJ Halsteren heeft geproefd is verslaafd en wil maar één ding: op naar de 100 jaar!

Kaarten zijn online te bestellen en kosten dan 22,50 euro. Aan de deur kost een kaartje 25 euro. Wie eenmaal aan de sfeer van KPJ Halsteren heeft geproefd is verslaafd en wil maar één ding: op naar de 100 jaar!
Foto's: Een recente en oude KPJ groepsfoto.

Een vroege groepsfoto van de KPJ Halsteren.