Brabantse Wal optocht in Halsteren.
Brabantse Wal optocht in Halsteren. Foto: Bep Tielemans

Inschrijven optochten Altere

Algemeen

HALSTEREN – Onder het motto Ons Verhaol is Magistraol! zal op zaterdag 18 februari de Alterse leutvorst Prins Ambrosio X om 14:11 uur arriveren, samen met zijn Nar, op het plein bij Vogelenzang te Halsteren. 

Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich t/m 16 februari 2023 aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval, http://www.stichtingaltersecarnaval.nl/intocht/. Telefonische informatie is ook mogelijk via tel 0164-244470. 

Op zondag 19 februari 2023 zal door de straten weer de Braobanse Wal Optocht rijden. De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Halsteren trekken. De optocht vertrekt om 14:11 uur. Deze leut stoet bestaat weer uit twee delen; ‘De reclameoptocht’, waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf. Na de reclameoptocht volgen de deelnemers aan de ‘Braobanse Wal Optocht’. Bouwclubs, dweilbands, loopgroepen, paren, enkelingen, iedereen van de Brabantse Wal is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Braobanse Wal Optocht. Inschrijven voor de kinderoptocht, reclameoptocht en de Braobanse Wal Optocht: www.stichtingaltersecarnaval.nl