Afbeelding
Foto: Starworks Studio

Wolspinmiddag slaat aan

Algemeen

WOENSDRECHT - Dorpspunt ‘t Blickvelt in Woensdrecht  zat afgelopen zaterdag vol met creatieve mensen. Hier werd namelijk de eerste wolspinmiddag georganiseerd door Spingroep Woensdrecht Werkt en initiatiefneemster Lisanne Bastiaansen. 

Lianne Bastiaansen spint al jaren: “Ik deed dit altijd maar alleen en toen ik hier bij ‘t Blickvelt eens op de markt kwam, bleek dat er best veel animo en vraag naar was. Samen met Adri van Zweden hebben we een spingroep opgezet en nu willen we dit elke twee maanden gaan organiseren. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, ervaren of onervaren. Het is de bedoeling dat we gezellig samenkomen om te spinnen en weven.” 

Gratis

“We spinnen hier op de traditionele manier, maar ook zijn er moderne technieken en die leren we hier elkaar. Met wol van alpaca’s, schone wol en prachtige kleuren komen we uiteindelijk tot iets moois. Iedereen kan binnenlopen, breng wel je eigen wol of spinnenwiel mee indien je dit hebt. We hebben er wel een extra staan, dit is dan voor iemand die het eens uit wil proberen”, aldus Lianne Bastiaansen. 

Deelname is gratis, behalve de koffie of thee die er gedronken wordt. 

Wilt u weten wanneer de volgende keer is, kijk dan even op de facebookpagina van Dorpspunt ‘t Blickvelt.

Wolspinmiddag
Wolspinmiddag
Wolspinmiddag
Wolspinmiddag
Veel animo voor spinnen in 't Blickvelt
Wolspinmiddag