Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Bij Scouting Ossendrecht.
Bij Scouting Ossendrecht.

Scouting Ossendrecht viert feest

OSSENDRECHT -  Bij Scouting Ossendrecht is het zaterdag 24 september feest, ze bestaan dit jaar maar liefst 40 jaar. Reden genoeg om dit te vieren. 


Serge Buis, is leiding bij de scouting en is erg trots op dit jubileum: “Als Scouting is het bestaande houden soms erg lastig. Leden of vrijwilligers gaan soms weg, maar gelukkig is door de coronatijd het buiten zijn weer in trek geraakt. Dit jaar bestaan we maar liefst 40 jaar en dit willen we op 24 september gaan vieren met activiteiten. We vieren dit uiteraard op ons eigen terrein Breedonk aan de Breestraat 16 in Ossendrecht. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om te komen. Ook oud leden en vrijwilligers zijn uitgenodigd weer eens langs te komen.’’ 

Speltakken: Bij de scouting in Ossendrecht hebben ze vier speltakken: Bevers 5 tot en met 7 jaar, Welpen 7 - 11 jaar, Scouts 11 - 15 jaar en de Explorers 15 - 18 jaar. Deze groepen zullen de activiteiten begeleiden tijdens het feestje. Het feestje duurt van 9.30 tot 14.00 uur. 

Op 25 maart 2023 houdt de scouting Ossendrecht ook een Scoutmars. Tijdens deze mars komen de scoutinggroepen van Regio West-Brabant bij elkaar voor een tocht van 5, 10 of 15 kilometer. Hier zullen heel veel groepen aan deelnemen en de scouting hoopt dat er ook nog andere mensen aan mee zullen doen.

Meer berichten