Lentefeesten Hoogerheide 2022
Lentefeesten Hoogerheide 2022 Foto: Pascal Brugman

Fantastische Lentefeesten in Hoogerheide

Algemeen

HOOGERHEIDE - Hemelvaartsdag stond in Hoogerheide weer in het teken van de Lentefeesten. Na twee jaar mocht het eindelijk weer. Dit was dan ook te merken bij aankomst in Hoogerheide: overal stonden de parkeerplaatsen vol en waren er veel mensen komen dauwtrappen naar het dorp op de Brabantse Wal.  

Rondom het gemeentehuis stond een podium waar zanger Ron van Hoof met zijn band Come-Back de muziek verzorgde. Ook waren er veel oldtimers te bewonderen, samen met de nodige stands die bij dit thema pasten. Tussen de Amerikaanse auto’s trad zangeres Christina op. Op het terrein bij de oude Aldi waren vooral snelle auto’s te aanschouwen en hier trok Herwonnen Levenskracht de aandacht met een kraam. 

In de Raadhuisstraat was het een drukke braderie waar zowel lokale ondernemers in een kraam hun koopwaar aanboden, maar ook diverse andere ondernemers uit het land. Bij Lots of Fashion werden verschillende dansoptredens gecombineerd met een modeshow. De muziek werd hier verzorgd door DJ Gerco uit Bergen op Zoom. KombinoCare maakte van deze dag ook een groot feest, kinderen konden hier samen met hun ouders een kijkje nemen. Clowns van Tirimba maakten de mooiste creaties met ballonnen voor kinderen.   

Op het Ouwe Raedthuysplein viel ook volop te beleven. Dj Dave verzorgde de muziek, de terrassen zaten goed vol de hele dag. Door Anytime Fitness werden leuke activiteiten georganiseerd op het plein. Hier werd er gekeken wie het langst  kon blijven hangen aan een stang. Dit zijn de records: Jongens: Julian 2 minuut 47, Meisjes: Noraly 2 minuut 25. 

Ook konden deelnemers leuke prijsjes winnen door aan het rad te draaien.  

Op het Lucasplein stond de kermis, hier ging het de kinderen vooral om. Snel glijden van de hoge glijbaan, botsen in de auto’s, in de rups snel draaien en de kleintjes naar hartenlust in de draaimolen. De oliebollen, snoepkramen en het touwtjes trekken maakten de kermis compleet.  

Kortom: de Lentefeesten vormden met het aangename weer erbij een fantastische Hemelvaartsdag voor zowel jong als oud in Hoogerheide. 

Lentefeesten
Lentefeesten Hoogerheide 2022
Lentefeesten Hoogerheide 2022